De verschillende mogelijkheden voor het online betalen.

Voor online betalingen maken wij gebruik van betalingsprovider Mollie.com. Door het gebruiken van Mollie garanderen wij een volledig veilige betaalomgeving. Alle gegevens worden middels een sterk versleutelde verbinding overgedragen.

U hebt de keuze uit 3 betalingsmogelijkheden.

1)      Creditcard

Chronojuwelier accepteert Visa, Maestro (BE) en Mastercard voor betalingen via het internet. Alle kaarten kunnen onder beperkte voorwaarden gebruikt worden om fraude tegen te gaan. Wij willen u als consument zo goed mogelijk beschermen en daarom maakt chronojuwelier enkel gebruik van de beste beveiliging die er op internet aanwezig is. 

2)      Paypal

Chronojuwelier biedt u via internetbank PayPal een ideale manier om uw bestelling gemakkelijk online te betalen. U kunt met PayPal bijvoorbeeld op een eenvoudige manier uw creditcard gebruiken om een betaling te verrichten. Ook kunt u, wanneer u met uw eigen bank bijvoorbeeld geen gebruik kunt maken van iDeal, op deze manier gemakkelijk en snel uw online aankopen betalen.

3)      iDeal

Chronojuwelier biedt u de mogelijkheid om uw bestelling direct online te betalen in de beveiligde omgeving van uw eigen bank. Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren, bij één van de bij iDeal aangesloten banken, dan kunt u via iDeal gemakkelijk en snel uw betaling verrichten.

Uw bestelling wordt pas door ons verzonden op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen. Wanneer u betaald via iDeal kunnen wij direct de status van uw betaling zien en wanneer deze succesvol is afgerond overgaan tot de uitvoering van uw bestelling.

To Top