Vakmanschap & betrouwbaarheid van Chronojuwelier Vaessen

Juwelier Vaessen heeft vakmanschap en betrouwbaarheid bovenaan staan in hun hele denken en doen in het mooie vak van juwelier.

Ons hele handelen is gebaseerd op deze beide begrippen en vertaalt zich in de beste mogelijke kwaliteit voor de door U betaalde prijs.  

a)      Wij zijn een familie bedrijf in de 4e generatie met meer dan 110 jaar ervaring.

b)      Tijdens ons 100 jarig bestaan werden wij verrast met het mogen voeren van het predicaat Hofleverancier, hetgeen naast een grote eer, ook een bewijs is van 100 jaar netjes zaken doen!

c)       Naast beëdigd taxateur aan de Arrondissement rechtbank te Maastricht (sinds 1973)is juwelier Vaessen gecertificeerd makelaar/taxateur volgens de Europese norm. (Er zijn in Nederland nog geen 10 juweliers die die hoge kwalificatie hebben)

d)      Wij zijn lid van zowel de NJU* als de NJC beide organisaties behartigen de belangen van zowel het vak (de juwelier) als haar klanten (U dus).

*De NJU voert een onafhankelijke klachten commissie die eventuele klachten van U bindend kan oplossen.

 U weet met wie U zaken doet daar wij een fysieke winkel hebben waar U altijd (openingstijden winkel zie daarvoor: www.vaessen.nl) welkom bent: Bongerd 11 te Heerlen. Tel 045-5712240  fax 045-5714503


*Wij staan uiteraard ingeschreven in de kamer van koophandel onder nr: 14028123.

To Top